skip to Main Content
972 87 77 10 info@companyiadejocs.com   |   PRODUCCIONS I ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL I FAMILIAR

​Alguns dels tallers que oferim són: figures amb pasta de sal, personatges reciclats, figures blat de moro, xapes personalitzades, fanalets de reis, arbres de nadal, màscares carnestoltes, punts de llibre, disseny de paquet crispetes + màquina crispetes. Tenim un bon repertori, per tant consulta tots els tallers que et podem oferir.

TALLERS INFANTILS, ideals per a tot tipus de festa o acte, on els participants poden experimentar i crear  d’una manera lliure i divertida. L’activitat, inclou tot el material necessari per dur a terme el taller o tallers escollits, taula i tamborets (segons format escollit) monitoratge i assegurança RC.

Tallers infantils i familiars, a  DJOCS companyia de jocs, disposem d’un ampli ventall de  TALLERS. Tots ells, adaptats a diferents edats i festivitats de l’any carnestoltes, Sant Jordi, Nadal …  

DTALLERS, El nostre espai dedicat a la realització de tallers infantils i familiars. Aquí, trobaràs més informació i un mostrari de tots els tallers que us podem oferir.

AMPLI CATÀLEG DE TALLERS
DE PETIT A GRAN FORMAT
TALLERS PER A TOTES LES EDATS

Tallers infantils i familiars ideals per a tot tipus d’actes, fires, festes…

Obre xat
1
T'ajudem?
Hola,
Et podem ajudar?
Powered by