skip to Main Content
972 87 77 10 info@companyiadejocs.com   |   PRODUCCIONS I ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL I FAMILIAR

Som DJOCS, un equip de professionals del món del lleure i l’animació sociocultural que un bon dia de l’any 2013, vam iniciar aquest projecte. Un projecte, on un dels objectius pricipals és promocionar activitats de lleure i animació infantil de qualitat, on el JOC sigui un protagonista clar. Des de DJOCS creiem amb la importància del JOC, no només com a un recurs lúdic, també com un recurs de socialització i aprenentatge. 

Disposem d’un ampli ventall  de produccions i activitats pròpies de caire infantil i familiar, pensades per a tot tipus d’actes, fires i festes. A dia d’avui, portem realitzades més de 300 intervencions a diferents Festes Majors, festes de barri, diades d’empresa i festes fi de curs arreu de Catalunya i Andorra.

ENS AGRADA JUGAR!

ANIMACIÓ INFANTIL I FAMILIAR

ELS NOSTRES VALORS

A DJOCS companyia de jocs, creiem en tot moment en la participació activa, amb una visió de respecte a les diferències i al medi ambient, amb un punt de vista laic, innovador i que en tot moment vol fomentar la creativitat i l’esperit crític de totes les participants.

Som una empresa que fomentem i promocionem espais i zones lúdiques de joc igualitari, comunitari i lliure. Una companyia compromesa en tot moment amb la cultura i la identitat popular.

A DJOCS, ens agrada JUGAR!
DJOCS, animació familiar
PERSONALITZACIÓ I PROFESSIONALITAT

Activitats i produccions de fabricació pròpia. Un equip format per diferents professionals amb experiència en el sector del lleure.

PRESSUPOSTOS PERSONALITZATS

Ens podem adaptar a cada cas i situació, contacta’ns i explica’ns que estàs buscant, junts podrem trobar la millor opció.

EL NOSTRE FACEBOOK
TWITTER DE DJOCS

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS:

Activitats infantils i familiars, espais lúdics, serveis socioculturals… ENS AGRADA JUGAR!

DJOCS-2

972 877 710

info@companyiadejocs.com

Obre xat
1
T'ajudem?
Hola,
Et podem ajudar?
Powered by