skip to Main Content
972 87 77 10 info@companyiadejocs.com   |   PRODUCCIONS I ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL I FAMILIAR

Disposem de diferents col·leccions de JOCS GEGANTS. Aquestes col·leccions, les podem instal·lar a diferents espais com places, carrers, espais firals, pavellons, carpes, patis… Totes els jocs de les nostres col·leccions són de fusta i de fabricació pròpia. L’objectiu principal d’aquestes col·leccions, és crear espais lúdics infantils i familiars, ideals per a qualsevol acte o esdeveniment (festes Majors, de barri, fires, festes escola, festivals…).

MAXIJOCS

Un recull de 20 jocs gegants de fusta. La gran majoria dels jocs són d’habilitat, punteria o cooperació. MAXIJOCS, és un espai de jocs adaptats a diferents edats.  Un espai per a no deixar de jugar

JOCPALETS

JOCPALETS, un total de 18 jocs construïts a partir d’antics “palets” de fusta, i un recull de xanques i rutlles. Els jocs d’aquesta col·lecció, són de caire popular i tradicional. Ideal per promoure els jocs d’ara i de sempre!

JOCTAULA

Els jocs de taula en un format gran. JOCTAULA, inclou fins a 14 jocs de taula dels més clàssics als més moderns (joc de l’oca, escacs, qui és qui?, mikado, 3 en línia…). Ideal per a jugar en família i amics.

Ideals per a tot tipus de festes, actes i esdeveniments.
Els jocs de les nostres col·leccions són de fusta i fabricació pròpia.
Cada col·lecció disposa de jocs destinats a diferents edats.

Per a més informació

Obre xat
1
T'ajudem?
Hola,
Et podem ajudar?
Powered by