skip to Main Content
972 87 77 10 info@companyiadejocs.com   |   PRODUCCIONS I ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL I FAMILIAR

ACTIVITATS PER A FESTES FI DE CURS

Formes part de l’associació de mares/pares/famílies de l’escola?, per tant necessites activitats per a la festa de fi de curs? Et podem ajudar!

Propostes i activitats ideals per a portar a terme per a les festes fi de curs. Ens pots demanar ja sigui jocs gegants, maquillatge infantil, globusflèxia, tallers, jocs populars, festa escuma… o l’activitat o servei que considereu més adient per a la vostra festa, aixi de fàcil.

En primer lloc, us podem elaborar des d’una proposta amb diferents activitats o pressupostar una activitat única, ens adaptem en cada cas i situació, sense cap problema.

Per una festa divertida, original i participativa!

Disposem de descomptes especials per associacions de mares i pares, consulta’ns sense cap compromís!

TENIU ALGUNA IDEA?

Si teniu una idea de com voleu la vostra festa, ens la podeu comentar, intentarem sobretot respectar la vostra idea i recomanar-vos les activitats més adients en cada cas.

TREBALLAREM JUNTS!

Estarem en contacte en tot moment per dissenyar, ultimar i detallar tots els aspectes de la festa, en conclusió estarem a la vostra disposició.

PERSONALITZACIÓ I DESCOMPTES

Ens adaptem a cada escola per tant a les seves necessitats. Actualment, disposem de diferents descomptes especials per AMPES/AMIPAS/AMIFAS…

AMPLI VENTALL D'ACTIVITATS

Consulta totes les activitats que us podem oferir

Activitats per a festes fi de curs d’escoles, de llars d’infants, d’instituts…

No ho dubtis contacta amb nosaltres, junts trobarem la millor solució!

Obre xat
1
T'ajudem?
Hola,
Et podem ajudar?
Powered by